soepmaker recepten: De waarheid is dat soep een heerlijk gerecht is, het kan op elk moment van de dag worden gegeten, als voorgerecht, als hoofdgerecht, altijd lekker!
Deze soepmaker recepten zijn makkelijke recepten en het beste is dat ze ingevroren kunnen worden! Stel je voor dat je op een regenachtige dag en verkeerschaos om negen uur ‘s avonds bij je huis aankomt en terwijl je je natte kleren verwisselt, een zelfgemaakte roomsoep ontdooit. Klaar in enkele minuten!
Je zult zien dat het allemaal groentesoepen zijn, super voedzaam en heerlijk om op elk moment te eten. Ze zijn allemaal verschillend en elk heeft een speciaal tintje, maar ze delen allemaal een heerlijkheid die je niet kunt geloven!
Als ze eenmaal gemaakt zijn, kunnen ze een dag of twee in de koelkast worden bewaard, of ze kunnen worden ingevroren in een diepvriesbakje of een bakje dat geschikt is voor de vriezer. Om ze te ontdooien, is het ideaal om ze er iets eerder uit te halen of het bevroren bakje in heet water te plaatsen, zodat deze loskomt en in een kom met een beetje heet water te doen. Zo heb je binnen een paar minuten: heerlijke verse soep!
Een crème van rode biet en tomaat maken we met de Domo DO498BL soepkooktoestel één van de beste soepmakers op de markt. Met deze soepmaker van Domo kun je net als bij de superieure modellen allerlei creaties maken. De voedingsstoffen in het voedsel blijven bewaart bij koken. De smaken en een perfecte textuur geven een perfect resultaat. Smakelijk.
Vandaag gaan we een groentesoep bereiden, een typisch oma’s zelfgemaakte recept, een van de beste soepen. En dat gaan we doen door alle groenten te koken in onze soepmaker en zonder ook maar één druppel vet of olie toe te voegen. Het is ook vrij eenvoudig om thuis te maken . Het meest arbeidsintensieve is in het begin, bij het snijden van de groenten, maar de kooktijd van deze groentesoep is vrij kort en vereist geen speciale techniek. Laten we hieronder kijken hoe je in een paar eenvoudige stappen een heerlijke groentesoep maken.
*Op een tafel snijden we de groenten: de groene paprika, de rode, de selderij, de prei, de tomaat, de ui en de teentjes knoflook. We laten al deze ingrediënten goed gehakt. In het geval van sperziebonen, wortelen, aardappelen en courgettes snijden we ze in kleine blokjes. Snijd op haar beurt de bloemkool en broccoli in takjes.
*Vervolgens doen we in een soepmaker water (genoeg om alle groenten te bedekken). Kruid met peper en zout en start het programma soep met stukjes (chunky blenden). Het programma van Je soepmaker zal de soep verder klaarmaken.
Ik gebruik hiervoor de Princess 214002 Soepmaker een zeer goed toestel. Zet in no-time heerlijke verse soep op tafel met minimale inspanning.
Voor alle foodies en culinaire liefhebbers is er goed nieuws: met de Tefal Actifry Extra…
Een soepmaker of soepkoker is ideaal voor bij je thuis in de keuken om op…
De tijden veranderen en tuinvuren, vuurpotten of vuurschalen worden weer steeds populairder. Ze creëren immers een ontspannen…
Infrarood licht kan erg nuttig zijn om spierpijn te verzachten , zoals contracturen, ischias, artritis, trekken... Ons…
Er zijn weinig dingen in het leven zo prettig als 's ochtends, zodra je wakker…
Wandelen is een aantrekkelijke activiteit waarmee je het lichaam in korte tijd kunt versterken. Maar helpt…